Σταντ - Μεταπώληση Προϊόντων

Σταντ προβολής-προώθησης προϊόντων και υπηρεσίες μεταπώλησης.

Μεταπώληση Προϊόντων

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα μεταπώλησης των προϊόντων της σε συμφέρουσες τιμές και με άμεση κάλυψη των αποθεμάτων.

Εάν διατηρείτε κατάστημα ή αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης και επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στη γκάμα σας μέρος των προϊόντων μας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να βρούμε τις καλύτερες και πιο συμφέρουσες λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. 

Προϊόντα «στα μέτρα σας»

Τροποποίηση προϊόντων βάσει των αναγκών σας.. Εάν επιθυμείτε μικρές αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα σχέδια ή την δημιουργία νέων σχεδίων αποκλειστικά στα μέτρα σας, το τμήμα σχεδίασης της εταιρείας μας σας παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τεχνική υποστήριξη μεταπωλητών

Κατόπιν συννενόησης υπάρχει η δυνατότητα να σας επισκεφθεί εκπρόσωπος-πωλητής της εταιρείας μας και να αναλάβουμε εξολοκλήρου το στήσιμο του σταντ προβολής και προώθησης προϊόντων καθώς και το 1ο γέμισμα. Η υπηρεσία μας παρέχεται δωρεάν.

BECOME A PARTNER

Αναπτύξτε μια υγιή «σχέση συνεργασίας» και επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των εκτυπώσεων.

 • Τιμές Χονδρικής
 • Μεταπώληση Προϊόντων
 • Προϊόντα «στα μέτρα σας»
 • Άμεση κάλυψη αποθεμάτων
 • Φιλική εξυπηρέτηση
 • Συνέπεια στις παραδόσεις
 • Αποστολές σε όλη την Ελλάδα
Σταντ μεταπώλησης προϊόντων

Σταντ Προβολής

Για μεταπώληση αυτοκόλλητων και πινακίδων σήμανσης.

Η εταιρεία μας παρέχει δωρεάν επιδαπέδιο σταντ μεταλλικής κατασκευής και μοντέρνας σχεδίασης, με ροδάκια στη βάση για εύκολη μεταφορά, διαστάσεων 185cm (ύψος) x 65cm (πλάτος). Είναι κατάλληλο για πινακίδες μεταλλικές αλουμινίου διάστασης 20x30cm και αποτελείται από 4 σειρές με 3 στήλες, χωρητικότητας 12 κωδικών (προβολής προσόψεως) και 120 τεμαχίων ως απόθεμα στο αρχικό γέμισμα.

Επίσης στο επάνω μέρος του σταντ εάν αφαιρεθεί μια σειρά σχεδίων υπάρχει χώρος για αυτοκόλλητα ο οποίος διαμορφώνεται ανάλογα με τα σχέδια που θα επιλέξετε να συμπεριλάβετε.

Σημείωση:
Τα σταντ είναι σχεδιασμένα ώστε να τοποθετούντε σε “σειρά” (κολλητά) συνεπώς αν έχετε αρκετό χώρο και επιθυμείτε να συμπεριλάβεται περισσότερα σχέδια πινακίδων μπορούμε να σας παρέχουμε 2 ή και περισσότερα σταντ.

Προϊόντα Μεταπώλησης

Όλα τα προϊόντα που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα μας παρέχονται προς μεταπώληση και σε τιμές χονδρικής.

(ενδεικτικά προϊόντα)

Αίτημα μεταπώλησης προϊόντων

-Θα εξετάσουμε το αίτημά σας και σύντομα θα έχετε νέα μας.

  Αποδοχή

  Έχω διαβάσει τους Όρους Χρήσης και επιθυμώ να συνεχίσω.

  Επιστροφή στη σελίδα χονδρικής

  Χονδρική